Blatul PSD-PMP din cadrul CJ Iași – recunoscut oficial de Maricel Popa!

0
324

Maricel Popa aprobă oficial existența unui blat între formațiunile PSD și PMP în cadrul Consiliului Județean Iași!

Hoțul care strigă hoții!

După ce vineri, 11 septembrie 2020, președintele Consiliului Județean Iași a făcut imposibilă logarea consilierilor liberali pe platforma pe care urma să aibă loc ședința, acesta acuză lipsa de interes a celor din urmă.

Maricel mimează nedumerirea și afirmă că “Poziția liberalilor este cu atât mai ciudată cu cât județul Iași se află de două săptămâni pe primele poziții într-un nefericit top al numărului de îmbolnăviri de COVID”. Acuzațiile pline de cinism sunt aduse de același Maricel Popa care a șubrezit capacitatea de tratare a pacienților infectați cu coronavirus prin livrarea întârziată a spitalului mobil.

În comunicatul transmis de către PSD presei este menționat explicit că ședința a fost “de îndată convocată de conducerea Consiliului Județean”, creând astfel premisele unor viitoare acuze. Iată ce nu menționează Maricel Popa:

Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni ai PNL a informat încă de la primele ore ale dimineții cu privire la modalitatea în care ședința a fost organizată. Practic, consilierilor județeni ai PNL le-a fost îngrădit accesul nu doar la participarea la ședință, dar și la consultarea documentelor de pe ordinea de zi, cvorumul fiind astfel “asigurat prin prezența alături de consilierii PSD și a celor PMP” – așa cum însuși Maricel recunoaște.