Alina Apostol a fost învestită în funcția de primar – un nou mandat în care să continue dezvoltarea comunei Ciortești

0
1493

Marți a fost învestită în funcția de primar al comunei Ciortești Alina Apostol. Cea mai tânără femeie primar din județul Iași a preluat prerogativele celui de-al doilea mandat, după ce i-a convins în ultimii patru ani pe locuitorii comunei că administrația liberală este cheia dezvoltării. Astfel că aceștia i-au acordat pe 27 septembrie un vot de încredere pentru continuarea proiectelor care să le asigure un nivel de trai la standarde europene.

Printre particpanții la ceremonia de învestire s-au numărat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași, Adina Gârjan, Subprefectul Județului Iași, precum și Liviu Brătescu, Secretar de Stat în ministerul Culturii și Liviu Bulgaru, directorul AFIR.

„Mă înclin cu mult drag și respect în fața oamenilor din Comuna Ciortești! Încep așa pentru că astăzi (n. r. 3 noiembrie) am primit pe umeri responsabilitatea pentru următorii 4 ani din viața mea și a dvs!

Să rezum evenimentul de astăzi este aproape imposibil, când totul este la superlativ!

Este una din acele zile care rămâne în memoria mea indiferent de timp! Am reușit în parcursul meu să aduc pe Dumnezeu, oameni frumoși și politicul, împreună!

Sunt recunoscătoare pentru tot ce avem astăzi și pentru ce va fi. Am avut parte de suișuri și coborâșuri, însă totul a făcut ca astăzi să pot spune că sunt completă. Că suntem sănătoși, că familia mea de acasă și cea extinsă a Comunei Ciortești a răzbit cu bine, și suntem pe drumul cel bun, al dezvoltării și al eficienței în modul de a administra banul public!

În primul mandat am reușit să atragem fonduri de peste 12 milioane de euro, a fost o prioritate pentru mine apa și infrastructura școlară, însă în același timp, deși mi-am dorit să îmbunătățesc infrastructura rutieră, am avut parte de uși închise și refuzuri din partea celor de la guvernare!

Pornesc astăzi la un nou drum, încrezătoare că cei prezenți la acest eveniment vor face posibilă realizarea acestora.

Am parte de o echipă liberală PNL, cu o majoritate solidă în consiliul local, dar și de o administrație liberală la nivel judeţean. Și eu și colegii mei, am luptat să ne regăsim astăzi în această formulă câștigătoare pentru comunitățile din Iași.

Mai este o etapă, urmează alegerile parlamentare din 6 Decembrie, care, sper eu, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, vor da României un guvern liberal, cu forță, pentru a pune în aplicare strategiile și actele normative gândite pentru români” – a scris Alina Apostol pe pagina sa de facebook.