Administrațiile Liberale – Modele de bună practică!

0
936

”Primarii liberali au fost şi rămân permanent preocupaţi de dezvoltare, atât a administraţiei şi serviciilor publice prestate, cât şi a comunităţii ȋn ansamblul ei.

Primarii liberali construiesc, atrag investitori şi oferă oamenilor posibilităţi multiple pentru a se dezvolta, ȋn vreme ce, de partea cealaltă, socialismul se gândeşte cum să menţină oamenii captivi ȋntr-o stare de dependenţă totală faţă de administraţie prin fel şi fel de aşa-zise “ajutoare” date din “marinimia” lui dom’ primar.

Liberalii te vor inteligent, muncitor şi cu oportunităţi de dezvoltare, pesediştii te vor ȋncuiat, dependent şi cu mâna ȋntinsă.

Diferenţa dintre comunităţile conduse de administraţii liberale şi comunităţile conduse după principii socialiste este la fel de vizibilă şi la Iaşi ca peste tot ȋn ţară.

La fel ca în ultimii 15 ani de activitate politică, am luat la pas localitățile județului pentru a dialoga nemijlocit cu oamenii.

Pentru a recupera decalajele dintre regiuni, dintre comunitățile noastre și cele din vestul țării avem nevoie de o echipă solidă atât pe plan local și județean, cât și de un puternic sprijin guvernamental și în Parlamentul European, acolo unde un lobby susținut poate însemna resuscitarea unui județ sau a unei regiuni.

Se poate să avem administrații eficiente, se poate să accesăm fonduri nerambursabile vitale pentru dezvoltarea comunităților din județele Moldovei, se poate să colaborăm când interesul public o cere.

Fac echipă pentru dezvoltare cu Constantin Fotea la Hârlău, cu Gheorghe Hriscu la Scobinți, cu Dumitru Prigoreanu la Deleni, cu Constantin Mălăuți la Cotnari și cu Dumitru Laiu la Ceplenița!

Parteneriatul pe care îl am cu primarii din Iași este o garanție că faptele noastre se vor resimți repede în creșterea calității vieții ieșenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă.”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și candidatul PNL Iași la Președinția Consiliului Județean Iași.