Acuzații: Cumpănașu și-ar fi cumpărat urmăritorii minori de pe Tik-Tok cu suma de 8.000 de dolari

0
212

Nu doar conținutul indecent al clipurilor video postate Cumpănașu a stârnit indignarea, ci și numărul mare de urmăritori pe care îl are pe rețeaua Tik-Tok. Newsweek.ro scrie că „s-ar putea să fie o șmecherie la mijloc și numărul de fani să fi fost umflat cu stimulente financiare”.

Cineva a făcut o observație interesantă și a postat-o pe Facebook, aceea că există o mare discrepanță între numărul celor care îl urmăresc pe Cumpănașu (500.000) și numărul celor care văd clipurile postate de acesta pe tik-tok. Ultimele lui 9 clipuri au sub 1.500 de vizualizări, unele chiar sub 1000.

Discrepanța dintre numărul de urmăritori și cei care vizualizează clipurile ar putea fi explicată prin faptul că tik-tok îți permite să îți cumperi urmăritori, transparent, la vedere.

Pentru suma de 80 de dolari îți poți cumpăra  5.000 de urmăritori. Pe Cumpănașu l-ar fi costat 8.000 de dolari pentru a ajunge la numărul de 500 de mii de urmăritori.

Numărul uriaș de urmăritori și conținutul controversat al materialelor video publicate i-au adus lui Cumpănașu publicitate mai mare decât ar fi putut obține cu 800 de dolari prin mijloace convenționale.