Copiii rămân victimele drumurilor ieșene, iar autoritățile nu reacționează

0
936

O fetiţă de doar 12 ani a fost victima unui accident petrecut în această dimineaţă, pe drumul național 583 ce duce spre Lețcani. Minora s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, moment în care a fost lovită de un autoturism. Copila a fost resuscitată cu succes, însă a suferit multiple traumatisme şi fracturi.

Accidentul a avut loc la doar câteva zile distanţă de la protestul locuitorilor din comuna Valea Lupului care militau pentru construirea de pasarele în zonele frecvent circulate atât de copii, cât și de adulți. Din ce în ce mai multe accidente mortale au loc în zona metropolitană a județului nostru, în comuna Valea Lupului fiind de cele mai multe ori accidente ce implică copii.

Liviu Dulgheru, unul dintre locuitorii comunei Valea Lupului a participat la întâlnirea ce a avut loc în această săptămână cu prefectul Marian Șerbescu, în vederea găsirii unei soluții pentru astfel de situații. ”Construirea de pasarele este cea mai eficientă metodă pe care o putem aplica în acest caz și care ne poate salva viețile noastre și ale copiilor. În comuna Valea Lupului, primarul nu înțelege că trebuie să facă ceva în acest sens. Din păcate, autoritățile nu demarează procedurile necesare pentru a stopa aceste accidente.” a declarat Liviu Dulgheru pentru Pulsul Ieșean.

(Foto Radar Iasi Oficial)