Extinderea gazului metan in satele Cogeasca si Cucuteni scoasa la licitatie de primaria Letcani

0
1110

Primarul Stelian Turcu continuă investițiile de modernizare a comunei Lețcani la scurt timp după preluarea celui de-al patrulea mandat de primar. De data aceasta, edilul se ține de promisiunea făcută locuitorilor din Cogeasca si Cucuteni în privința rețelei de gaz metan.

Dupa ce in ultimul an primaria Letcani a reusit extinderea retelei in Letcani si Bogonos, a venit randul gospodarilor din celelalte doua sate. Astfel ca la finalul lucrarilor care vor dura 15 luni, toate satele vor avea gaz metan.

Primaria comunei Letcani a scos la licitatie ,,Înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în localităţile Cogeasca şi Cucuteni, în vederea alimentării cu gaze naturale pentru încălzire şi prepararea hranei pentru locuinţele din cele două sate”. Valoarea lucrarilor a fost estimată la 2,1 milioane de lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 29 decembrie, un câştigător urmând să fie anunţat cel mai târziu în iunie. Departajarea va fi făcută după criteriul preţului cel mai scăzut. Durata execuţiei lucrărilor este de 15 luni.