Vicepreședintele CJ Iași, Marius Sorin Dangă, a fost prezent joi la ședința bilunară de progres a proiectelor de autostradă din Regiunea de Nord-Est organizată de CNAIR

0
203

Consiliul Județean Iași a fost prezent și joi la ședința bilunară de progres a proiectelor de autostradă din Regiunea de Nord-Est organizată de CNAIR.


Prin vicepreședintele Marius Sorin Dangă, Consiliul Județean Iași a solicitat ca estimarea datelor de trafic pe secțiunea Lețcani – Ungheni să țină cont de evoluția proiectelor de infrastructură urbană și socială aflate în diverse stadii în această zonă.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, ecran şi interior


Vicepeședintele CJ, Marius Sorin Dangă, a adus în discuție ridicarea noului Terminal T4 al Aeroportului, zona de CARGO avută în vedere, planul de accesibilizare a zonei Aeroportului care va presupune inclusiv interconectarea cu zona industrială Holboca – Ungheni, proiectul variantei ocolitoare Iași – Est precum și viitoarea Sală Polivalentă din zona Moara de Vânt.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior


Toate acestea, alături de proiectul de pod Ungheni (RO) – Ungheni (MD), care va fi pe ordinea de zi a ședinței comune de Guvern a celor două țări, au darul de a impune reanalizarea estimărilor de trafic avute in vedere la realizarea AMC1.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior


Consiliul Județean va transmite această solicitare și în scris către CNAIR și rămâne deschis și proactiv față de provocările proiectelor de infrastructură majoră.