USV Iași începe noul an universitar cu o ceremonie specială

0
360

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV, fosta USAMV Iași) va marca deschiderea noului an universitar 2021-2022 printr-o ceremonie specială luni, 20 septembrie 2021, de la ora 11:00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

Pentru a respecta toate condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, la festivitate va participa un număr restrâns de cadre didactice și studenți, ceremonia din Aulă fiind transmisă live pe canalele de comunicare ale instituției. Invitații prezenți alături de USV Iași la deschiderea noului an universitar vor fi din rândul oficialităților centrale și locale, potrivit bzi.ro

Pentru a respecta numărul maxim de participanți admiși la o adunare, printre studenții invitați  în Aula Magna vor fi și tinerii cu merite profesionale la sfârșitul anului universitar trecut deoarece aceștia vor primi premii de excelență pentru rezultate deosebite.

Conform deciziilor luate de către conducerea USV Iași, la toate facultățile, studenții de la ciclul de licență, masterat și doctorat, învățământ cu frecvență, vor participa față în față la cursuri, seminarii și laboratoare.