Trei membri ai TNL Iași în noua structură de conducere a Tineretului Național Liberal

0
353

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, a avut loc primul congres organizat în format complet online pentru alegerea noii conduceri a Tineretului Național Liberal. În urma votului exprimat, trei membri ai TNL Iași au obținut următoarele mandate: Codrin Lupu pentru poziția de prim-vicepreședinte, Theodor Pantilimonescu pentru poziția de membru în BEX iar Emanuel Ungureanu a primit mandatul de membru în Comisia Națională de Regulament a TNL.

“Mereu am fost omul care a pus umărul la treabă. Nu am sărit etape ci am urcat treaptă cu treaptă cu mult curaj, entuziasm și fără să întorc spatele celor care m-au ajutat pe întreg parcursul meu politic. Pentru mine, Tineretul Național Liberal e mai mult decât o organizație. TNL e o stare de spirit. Aici sunt prietenii mei, oamenii care îmi arată în fiecare zi ce înseamnă noțiunea de echipă. Votul de azi (n. r. – Ieri) înseamnă și multă responsabilitate și, după cum v-ați convins deja, sunt pregătit să pună osul la treabă în direcția în care echipa și-a setat obiectivele!”, a declarat Codrin Lupu, noul prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal.

“Mulțumesc pe aceasta cale tuturor colegilor din TNL Iasi pentru sprijinul si sustinerea acordată și pentru colaborarea pe care am avut-o până în prezent. Am facut parte din cea mai frumoasă și energică echipă de tineret din țără și vreau să vă mulțumesc, iar în mine veți găsi mereu un coleg și un prieten!”, este mesajul adresat colegilor de către membrul ales în Comisia Națională de Regulament a TNL, Emanuel Ungureanu.

“Este o bucurie să fac parte din Biroul Executiv și, totodată, o nouă provocare care mă responsabilizează și mai mult în eforturile pe care le vom face pentru a aduce cât mai multă valoare proiectelor noastre, proiectele Tineretului Național Liberal și implicit, a comunității pe care o reprezentăm”, a spus Theodor Pantilimonescu, noul membru BEX din partea TNL Iași.

La rândul său, președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, a ținut să îi felicite pe cei trei membri proaspăt aleși în conducerea centrală a TNL și să îi asigure de întreg sprijinul filialei județene pentru îndeplinirea obiectivelor acestora.

“Această validare prin vot la nivel naţional este o certificare a unei reprezentări consistente din partea tinerilor liberali ieșeni în forurile de conducere centrală ale Tineretului Național Liberal, și un mesaj că filiala TNL Iași își solidifică statutul de veritabilă pepinieră pentru viitorul Partidului Național Liberal. Mă bucur să văd că tineri de perspectivă precum Codrin, Theodor și Emanuel, care au acumulat deja o bună experiență politică și administrativă, vor avea un cuvânt de spus pentru Iași. Îi felicit și îi asigur de întreaga mea susținere pentru toate proiectele care vor aduce plus valoare pentru societate”, a declarant Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.