Tinerii liberali, mobilizare de proporții la Școala de Vară: TNL Iaşi, locul 3 pe ţară la concursul de comunicare

0
329

Săptămâna trecută, stațiunea Saturn a fost gazda Şcolii de Vară a Tineretului Național Liberal “YOUth in Europe”, la care au participat lideri din PNL, alături de președintele Ludovic Orban, secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, vicepreședinții Dan Vîlceanu și Florin Cîțu sau europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Nu mai puțin de 800 de tineri liberali participă la Școala de Vară a TNL, fiind cel mai mare succes al unei organizații de tineret din acest an. În comparație, la Școala de Vară a TSD au participat doar 400 de tineri, iar la ALDE, puțin peste 200.

“Pe noi va cădea tot greul campaniei! Și eu cred că trebuie să ne implicăm și să dovedim că suntem o echipă, că ne interesează binele Partidului Național Liberal și binele României. Dar ce vă rog este, dragi colegi din Tineretul Național Liberal, este să nu îi faceți să uite că ați muncit în prima linie în campanie și să vă cereți drepturile și să faceți în așa fel încât să vă fie recunoscut efortul! Pe scurt: munciți, dar insistați să vă fie recunoscută munca!” , a spus Mara Mareș, preşedinte TNL.

“Fiecare membru va trebui să fie implicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Obiectivul PNL este câștigarea alegerilor locale, europarlamentare, prezidențiale și preluarea guvernării. Trebuie să fim mai aproape de oameni, trebuie să identificăm problemele oamenilor, soluții care stau în picioare. Urmează bătălia bătăliilor pentru alegerile prezidențiale, iar PNL îl va susține la alegerile prezidențiale pe președintele Iohannis. Președintele Klaus Iohannis este ultima redută a democrației”, a spus Ludovic Orban în cadrul panelului de deschidere.

De menţionat că, echipa TNL Iaşi s-a clasat pe locul 3 în ţară în cadrul concursului de comunicare politică “Tineri liberali pentru Europa”, după TNL Vrancea şi TNL Sector 6.