Târgu Frumos merită mai mult, iar Tudor Drobotă este candidatul care va reuși să le ofere locuitorilor un trai mai bun

0
3211

Târgu Frumos este un oraș care se situează la intersecția drumurilor care leaga Iașul, Romanul, Pașcaniul și Hârlăul. Pentru a fi cu adevărat un “târg frumos”, acesta are nevoie să fie administrat de oameni competenți. Acesta este și motivul pentru care Tudor Drobotă este hotărât să câștige alegerile locale din toamnă, convins fiind că Târgu Frumos merită mai mult.

După doisprezece ani în consiliul local, dintre care ultimii opt în opoziție, Tudor Drobotă spune că a realizat că orașul său merită mai mult, de aceea își dorește să fie primar și să schimbe lucrurile în bine pentru concetațenii săi.

Candidatul spune că locuitorii merită în primul rând locuri de muncă mai bine plătite, iar această preocupare s-a aflat constant pe agenda dlui Drobotă. În acest sens, acesta a inițiat încă din urmă cu trei ani un proiect care prevedea crearea unui parc industrial la Târgu Frumos. Din nefericire, acest proiect a fost tergiversat de actuală administrație.

“Merită un învățământ de calitate și în acest sens am inițiat și aprobat în Consiliul Local un proiect de hotărâre privind: Modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic din localitate, proiect ce ar fi beneficiat de finanțare din fonduri europene, dar a fost apoi abandonat de actualul edil” – menționează Tudor Drobotă.

De asemenea, este de părere candidatul, Târgu Frumos merită o șansă la civilizație pentru toți locuitorii, deoarece “cetățenii din periferii sunt și ei plătitori de taxe și impozite, drept urmare de investițiile și beneficiile pe care acestea le generează ar trebui să se poată bucura toți locuitorii, indiferent de zona în care locuiesc!”.

Cetățenii orașului Târgu Frumos, spune Tudor Drobotă, “merită șansa la o viață socio-culturală activă, cu evenimente care să hrănească și din punct de vedere spiritual viața de zi cu zi”.

În final, candidatul meționează că orașul său merită o relație corectă instituție-cetățean, iar acest lucru se poate realiza prin digitalizarea serviciilor oferite și, bineînțeles, o mai mare transparență a întregii activități, deaorece “Târgu Frumos merită mai mult!”.

Tudor Drobotă este candidatul care alături de echipa PNL Târgu Frumos a dovedit că își dorește să faciliteze traiul locuitorilor săi. Chiar recent, la ultima ședință de Consiliu Local, a fost aprobat proiectul de hotărâre inițiat de președintele PNL Târgu Frumos, domnul Tudor Drobotă, prin care se anulează accesoriile datoriilor către bugetul local, restante la 31 martie 2020.


Tudor Drobotă spune că “pot beneficia de această facilitate toti târgoveții care înregistrează datorii restante la 31.03.2020. Trebuie depusă o cerere in acest sens și achitate pana la 15.12.2020 doar impozitele și taxele restante urmând ca majorările și penalitațile calculate să fie anulate! Nu uitați ca aveți posibilitatea plăților online prin ghișeul.ro. Pentru alte detalii vă stau la dispoziție!”.

Dacă va fi ales primar, inițiativele în folosul cetățenilor vor continua, dl Drobotă având o amplă listă de proiecte pe care își dorește sa le implementeze, începând cu construirea unui parc industrial în orașul Târgu Frumos și continuând cu:

 • Alimentarea cu gaz în toate zonele Orașului Târgu Frumos inclusiv în zona caselor noi construite;
 • Asfaltarea tuturor străzilor din Orașul Târgu Frumos;
 • Extinderea rețelei de apă și canalizare în tot Orașul Târgu Frumos;
 • Construire Centru de bătrâni prin reabilitarea construcției preluate de la Centru de Servicii Sociale Târgu Frumos;
 • Extinderea secțiilor din cadrul Spitalului,,Sfântul Ioan” Târgu Frumos;
 • Reabilitare și dotare Casă de cultură ,,Garabet Ibrăileanu” Târgu Frumos;
 • Reabilitarea și dotarea cu mijloace didactice moderne a școlilor din Orașul Târgu Frumos: Liceul ,,Ion Neculce”, Liceul Tehnologic ,,Petru Rareș ” Școală ,,Ion Creangă”, Școală ,,Garabet Ibrăileanu”;
 • Finanțarea și finalizarea proiectului bazin de înot în cadrul Școlii Garabet Ibrăileanu Parcuri: Reabilitare parc Lunca Bahluieț, Înființare zona agrement ,,Dealul Buznei”;
 • Digitalizarea tuturor serviciilor în relația primărie-cetățean;
 • Implementarea conceptului de ,,Bugetare participativă” prin care o cota parte din investițiile anuale sunt realizate prin proiecte depuse și votate de cetățeni;
 • Sprijinirea demersurilor privind construirea centurii ocolitoare a Orașului Târgu Frumos.