SCANDALOS! Sorin Lavric, lider AUR: ”Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea. Poţi s-o doreşti, nu s-o admiri”

0
336

Sorin Lavric, unul dintre liderii AUR, partid care a obținut un procent în jurul a 9% la alegerile parlamentare din 6 decembrie, consideră că ”vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia” și mărturisește că nu este un admirator al sexului frumos, conform articolelor din presa națională.

Alianța pentru Unirea Românilor este condusă de oameni cu opinii de-a dreptul scandaloase, printre care și Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, care consemnează într-o carte că ”niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea”.

„Nu sunt un admirator al sexului frumos. Admirația cere recunoașterea ab initio a unei relații de superioritate: admiri pe cineva pe care îl bănuiești a fi deasupra ta, pe când femeia poate fi cel mult dorită, dar în nici un caz admirată”, a scris Sorin Lavric în cartea „Decoct de femeie”.

„Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios”, scrie în volumul publicat, în 2019, la Editura Ideea Europeană.

„Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu în care bărbatul vede o stupiditate crasă”.

„Sunt trei împrejurări când privelistea unei femei culminează în dezgust: cand isi face toaleta intima, cand isi probeaza hainele in oglinda si cand sta pe masa ginecologica”, mai scrie Lavric.

El a mai făcut și afirmații rasiste!

„Romii sunt o plagă socială. Inșii aceştia sunt o plagă socială pe care numai ipocrizia politicienilor şi numai duplicitatea gazetarilor o trec sub tăcere”, este de părere președintele Senatului AUR, unul dintre candidații AUR care pot ocupa un loc de parlamentar în actualul legislativ.