Proiecte mari de infrastructură demarate în Leţcani: Canalizare şi sală de sport

0
131

Primăria comunei Leţcani anunţă noi proiecte de infrastructură, aflate atât în licitaţie cât şi în derulare. Primarul Stelian Turcu a anunţat, ieri, că proiectul pentru construirea unei săli de sport în comună se află în atenţia CNI.

Suntem bucuroşi să anunţăm că am fost selectaţi pe lista de sinteză a Companiei Naţionale pentru Investiţii pentru construirea sălii de sport în comuna noastră. Continuăm să construim împreună viitorul!”, a anunţat primarul.

Totodată, în această perioadă, au loc lucrări de extindere a canalizării în satele comunei, după care urmează un proces de amenajare a troruarelor.

Continuam investitile prin extinderea canalizarii in satele componente ale comunei Letcani: Bogonos, Cogeasca si Cucuteni. În această perioadă ne aflăm în zona nouă de locuinţe Tabara de vară, unde realizăm extinderea de canalizare dar şi racordarea gospodăriilor la reţea. După ce finalizăm extinderea canalizării vom amenaja şi un trotuar cu pavele autoblocante în această zonă”, a mai adăugat primarul Stelian Turcu.