Programul verii la CSM Poli

0
438

Echipa ieşeană se va reuni pe 15 iunie şi va merge în două cantonamente: la Cheile Grădiştei şi la Bolu, în Turcia. Cioinac va mai juca un an la Iaşi şi va primi 4000 de euro pe lună

CSM Politehnica Iaşi şi-a conturat programul de pregătire ale verii. Formaţia pregătită de Flavius Stoican va relua antrenamentele în seara zilei de 15 iunie şi se va pregăti la baza proprie până pe 21 iunie, interval în care jucătorii vor efectua şi vizita medicală. Pe 22 iunie, CSM va pleca în primul stagiu de pregătire centralizată al verii. Acesta se va derula până pe 30 iunie, în staţiunea Cheile Grădiştei, aflată aproape de Braşov. După ce vor avea liber pe 1 iulie, jucătorii ieşeni vor efectua un nou cantonament, în perioada 2-13 iulie, la Bolu, în Turcia. În acest timp, Iaşul va disputa cinci meciuri de verificare. Până la această oră au fost stabilite doar datele testelor (4, 7, 8, 11 şi 12 iulie) nu şi adversarii. Aceştia vor fi aleşi de pe o listă care, la ora actuală, cuprinde următoarele echipe: Neftci Baku, Inter Baku ( ambele, Azerbaijan), Ankaragücu, Gençlerbirligi Osmanlîspor, Adanaspor, Giresunspor, Yeni Malatya şi Fenerbahçe (toate dinTurcia).

Informaţiile au fost transmise de ofiţerul de presă al clubului ieşean.Mai trebuie precizat că, înainte de reluarea oficială a pregătirilor, antrenorul principal al CSM, Flavius Stoican, intenţionează să programeze două trialuri, la care să participe jucători tineri, existând posibilitatea ca remarcaţii să fie reţinuţi în lotul echipei de primă ligă.

În altă ordine de idei, Ionuţ Cioinac şi-a prelungit cu un an contractul cu Iaşul. Fotbalistul, care a avut sezonul trecut un salariu de 1 500 de euro pe lună, a obţinut o creştere spectaculoasă a retribuţiei, urmând a primi lunar 4 000 de euro. Ca şi în alte situaţii, informaţia a fost publicată pe site-ul clubului fără ca purtătorul de cuvânt al clubului, Mircea Ungureanu, să ştie despre aceasta! Asta deşi oficialii CSM au anunţat pe 27 mai că toate ştirile de la club vor fi transmise prin intermediul lui Ungureanu până pe 15 iunie deoarece preşedintele executiv Adrian Ambrosie se concentrează pe rezolvarea problemelor clubului.

Cioinac este al treilea jucător care-şi prelungeşte contractul în această vară. Primul a fost Andrei Sin, care a primit o creştere a salariului lunar de la 1 500 de euro la 4 000 de euro în anul următor, în care va juca la CSM, iar cel de-al doilea – Narcis Bădic, care va încasa 3 500 de euro pe lună în sezonul 2018-2019.