Primăria Belcești demarează un amplu proiect de asfaltări. 6,5 kilometri de drum modernizat, anul acesta

0
1108

Primăria Belcești continuă lucrările în infrastructura rutieră. Recent, primarul Constantin Ciobăniță a anunțat că se află în implementare proiectul de modernizare prin asfaltare a drumurilor pe o lungime de 6,5 kilometri.

Se lucrează intens la asfaltarea drumului Munteni-Gară. Această lucrare se realizează pe o distanță de 6,5 km, proiect implementat cu finanțare europeană.“, a spus Constantin Ciobăniță.

ASFALTARE IN DERULARE IN BELCESTI! Ciobanita Constantin PRIMAR continua asfaltarea a 6.5km de drum din comuna Belcesti care leaga satul Munteni de Gara din Belcesti.Realitatea Satelor va prezinta stadiul lucrarilor

Gepostet von Realitatea Satelor am Donnerstag, 23. Juli 2020

În 2012, când am câștigat mandatul de primar, lucrurile în comună nu arătau bine. Am dezvoltat un plan bazat pe modernizarea infrastructurii școlare, a infrastructurii rutiere, de apă și canalizare, infrastructurii sanitare, etc. Astăzi avem rezolvate o mare parte din aceste proiecte: corp clădire cantină, after-school, dormitoare; clădire cu săli de curs; ateliere de lucru; corp clădire cu garsoniere pentru cadre didactice; renovare clădire liceu; amenajare săli de curs cu mobilier; clădire săli de curs Tansa cu grup sanitar și alte dependințe; școala satul Ulmi; extindere cu două săli de grădiniță, renovare și grup sanitar- Școala Ruși; magazinul din centrul comunei transformat în corp de clădire Primărie prin accesare fonduri europene.”, a declarat Constantin Ciobăniță, primarul comunei Belcești.

Constantin Ciobăniță anunță că aducerea gazului natural în comună este o prioritate pentru administrația locală.

Cu sprijinul guvernării liberale sunt convins că vom face lucruri frumoase pentru comuna Belcești! Prioritatea zero a mandatului meu este aducțiune de gaze naturale, un proiect care, cu sprijinul Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, va deveni realitate. De asemenea, avem proiecte pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, obținerea de finanțări pentru continuarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor comunale cât și noi investiții în educația copiilor comunei noastre.“, a explicat Constantin Ciobăniță, primarul comunei Belcești.