Premierul Florin Cîțu demontează un fake news: ”România este pe locul șase în UE cu o rată a inflației de 2.7%”

0
186

Premierul Florin Cîțu a demontat în această dimineață un fake news cu privire la rata de inflație a României.

„Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație. Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale”, a scris șeful Executivului pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, potrivit CaleaEuropeană.ro, Florin Cîțu anunță că acum se pregătesc măsurile pentru perioada post-pandemie „pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii.”

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de “performanță”. Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a conchis acesta în postare sa.