Membri noi în organizația municipală PNL Iași

0
416

Întrunit în ședința săptămânală, Biroul Permanent al Organizației Municipale a PNL Iași a validat nu mai puțin de 122 membri noi, în urma analizării cererilor de înscriere depuse la sediul partidului. Noii liberali fac parte din toate clasele sociale, inclusiv două persoane din diaspora, români care lucrau în Londra și în Dubai.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Comunicare al PNL Iaşi, marea majoritate a celor înscriși sunt persoane până în 45 de ani și au studii superioare, specialiști din mai multe domenii. De asemenea, cei mai mulți dintre ei nu au mai făcut politică.

“Mă bucur să văd că PNL Iași a devenit o filială în care ieșenii au încredere, în special faptul că tinerii specialiști din orașul nostru au ales să facă politică liberală. Comunitatea noastră, țara noastră au nevoie de cât mai mulți militanți de dreapta, persoane active, independente și educate care doresc să se angajeze pentru un deziderat comun: progresul societății românești. Asta le-am și spus noilor liberali, faptul că România a cunoscut în istorie cea mai bună perioadă a sa numai sub guvernare liberală. Vor fi noi provocări în anii care urmează, suntem la guvernare, dar vom demonstra că suntem capabili să guvernăm Iașul și România cu responsabilitate”, a declarat primarul Mihai Chirica, președintele PNL Municipiul Iași.

Edilul a subliniat că filiala pe care o coordonează și-a deschis larg porțile către toți cetățenii care doresc să fie activi în politică, în special către generația tânără. “Faptul că din ce în ce mai mulți tineri aleg PNL Iași demonstrează că partidul nostru este deschis progresului și doar așa sunt sigur că Iașul va fi pe mâini bune”, a mai spus Mihai Chirica.

Dintre noii membri PNL care s-au înscris zilele acestea în partid, Departamentul de Comunicare al PNL Iași amintește studenții de la mai multe facultăți, profesori, ingineri, specialiști în domeniul IT, economiști, psihologi, actori, asistenți medicali.