Marius Minea, Președinte TNL Iași: ”Echipă rISeUp a adus cinste și respect Iașului”

0
940

Marius Minea, consilier județean și Președinte al Tineretului Național Liberal felicită echipa rISeUp pentru reușita de a oferi Iașului titulatura de Capitală a Tineretului din România în 2019-2020. Acesta precizează printr-un comunicat de presă că titlul de Iași, Capitală a Tineretului din România în 2019-2020, câștigat acum, în anul Centenarului Marii Uniri aduce cinste și respect orașului.

Redăm întreg comunicatul de presă transmis de Tineretul Național Liberal Iași:

Tineretul Național Liberal Iași susține cel mai frumos proiect pentru Iași

Orașul Iași a câștigat titlul de Capitală a Tineretului din România în 2019-2020 în cadrul Galei Tineretului ce a avut loc la Baia Mare, actuala deținătoare a titlului, printr-un concept susținut de o echipă de tineri care au reușit ca unul dintre cele mai îndrăznețe și frumoase proiecte pentru Iași să devină realitate.

Tineretul Național Liberal Iași consideră Iașul ca fiind cel mai potrivit oraș pentru a purta această titulatură, unde, aproape jumătate din populație este constituită din copii și tineri cu vârstă până în 35 de ani. Oraș universitar cu peste 60 de mii de studenți, Iașul trăiește și se dezvoltă prin capacitatea și perseverența tinerilor de a-și construi propiul drum în orașul în care au ales să studieze.

Capitala Tineretului din România este cel mai amplu și ambițios proiect destinat tinerilor, Iașul având de acum oportunitatea, prin echipa rISeUp care a făcut posibilă câștigarea acestui concurs important, să implementeze o strategie de dezvoltare a mediului urban și să promoveze inițiativele structurilor de tineret.

Marius Minea, Președinte al Tineretului Național Liberal Iași și consilier județean: ”Ne bucurăm și felicităm întreaga echipă rISeUp pentru reușita sa și pentru puterea de a oferi această titulatură Iașului. Deși a mai existat o candidatură, dar pe care nu am câștigat-o, este de apreciat motivația și perseverența echipei de a promova orașul nostru prin acest concurs câștigat, dovedind încă o dată că tinerii sunt cea mai importantă resursă a Iașului. Întreaga echipă TNL Iași va sprijini, în maniera în care va putea, proiectele de tineret ce vor fi implementate pe parcursul anului de mandat 2019-2020. Totodată, considerăm că energia mai multor organizații ieșene ce au militat împreună pentru Iași, Capitală a Tineretului din România în 2019-2020, ne-au adus acum, în Anul Centenarului Marii Uniri, cinste și respect.”

 

Departamentul de Comunicare al TNL Iași