Klaus Iohannis preferă dezbaterile cu cetățenii!

0
115

În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, candidatul Partidului Național Liberal, Președintele Klaus Iohannis a ales să se întâlnească cu cetățenii din întreaga țara, alături de echipa sa de campanie.

Șeful statului a avut întrevederi cu cetățenii în Galați, Baia Mare, Ploiești, Bistrița și Bacău, făcând un apel către aceștia să meargă la vot duminică, pentru că aceasta este puterea fiecărui cetățean într-un stat democratic.

Alegătorul, cu ștampila de vot în mână, este adevăratul erou al alegerilor! Explicați-le oamenilor acest lucru și explicați-le că, dacă nu merg la vot, nu este sigur că vom câștiga toate aceste bătălii. Prezența la vot este de o importanță extraordinară! Gândiți-vă ce s-a întâmplat în decembrie 2016, când pesediștii au câștigat alegerile nu fiindcă au avut un număr enorm de voturi. Nu au avut voturi mai multe decât altă dată, însă absenteismul de la vot i-a adus pe pesediști la putere. Absenteismul a făcut posibil acest regim toxic Dragnea-Dăncilă și noi așa nu ne dorim încă o dată!”, a precizat Președintele Klaus Iohannis.