“Îţi vei face vaccinul anti COVID-19?” Răspunsul dat de Simona Halep + ce spunea în noiembrie despre virus

0
81

Simona Halep anunţă că îşi va face vaccinul anti COVID-19

Campioana noastră a avut simptome uşoare şi a trecut cu bine peste această încercare, scrie DigiSport.ro. Întrebată dacă îşi va face vaccinul anti COVID-19, sportiva a răspuns afirmativ.

“Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a explicat Simona Halep pentru Știrile Pro TV. 

Simona Halep, după ce a fost infectată cu noul coronavirus: “Am crezut în boală de la început”

Pe data de 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în acea perioadă.

Ulterior, aceasta le-a transmis, la microfonul Digi Sport, un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus.

“Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a afirmat Simona Halep, la finalul lunii noiembrie.