Freedom House România lansează proiectul ”Hub for Business Journalism”

0
100

Freedom House România împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru ”Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care vizează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic.

Programul se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. În cadrul sesiunilor de formare, aceștia oferă:

  1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare;
  2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă;
  3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHr Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021, iar cei interesați se pot înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea următorului formular: https://bit.ly/hubforjournalism.

Accesează paginile de social media ale proiectului pentru mai multe informații:

Instagram
Facebook