FOTO VIDEO Noroaie şi stâlpi căzuţi pe drumuri, în judeţul Iaşi

0
680

În ultimele zile, mai mulţi ieşeni au semnalat probleme pe drumurile din judeţul Iaşi, unele chiar din apropierea Municipiului Iaşi.

“Efectiv se înoată în noroi la nici 2 kilometri de Iaşi, în Visan”, spune Marian Bălan, cel care a publicat fotografiile.

O altă utilizatoare Facebook a postat o înregistrare cu un stâlp căzut care blochează o stradă de trei luni zile, în satul Dumbrava, comuna Lespezi.

“Acest stâlp de la Romtelecom este la pământ de 3 luni de zile! Am sunat la ei, pe la anul dacă se rezolvă problema! Noi trebuie să mergem prin câmp, noroi şi să ocolim pe coclauri”, a scris Maria Cristina.

Satul Dumbrava Comuna Lespezi Iasi ! Acest stâlp de la ROMTELECOM este la pământ de 3 luni de zile ! Am sunat la ei….pe la anul dacă se rezolva problema!!! Autoritățile locale dorm !!!Noi trebuie să mergem prin camp,noroi și să ocolim pe coclauri că…….

Gepostet von Maria Cristina am Samstag, 17. November 2018

Totodată, precipitaţiile au inundat o parte din Calea Chişinăului, arată cei de la Control Trafic Iaşi.

Daca tot a inceput sezonul ‘ud’, va recomandam sa va echipati si cu celebrele cizme de guma! Acestea nu sunt obligatorii, doar necesare! Tutora!

Gepostet von Control Trafic Iasi am Samstag, 17. November 2018