De ziua lui, primarul comunei Răchiteni s-a aflat pe șantierele de asfaltare a drumurilor

0
26

Primarul comunei Răchiteni, Petre Doboș, și-a sărbătorit onomastica în teren, anunțând începerea asfaltării drumurilor locale.

“Astăzi am primit cel mai frumos cadou de Sf. Petru și Pavel: a început asfaltarea drumurilor din Comuna Rachiteni! Împart acest cadou cu toți locuitorii din comună!”, a declarat primarul comunei.

„ În prima etapă se vor efectua lucrări de asfaltare din cadrul proiectului CNI 1 (culoare roz) și proiectul din bugetul local (culoare vernil). Aceste lucrări ar trebui sa se termine pana la data de 30.07.2020, conform angajamentului luat de către constructor (aveți mai jos procesul verbal). În a doua etapă vor începe procedurile de scoatere la licitație (după 1 Iunie), pentru al doilea proiect de la CNI (culoare galben), urmând ca la toamnă sa se asfalteze și aceste drumuri.” a mai precizat domnul Doboș Petre pe pagina de Facebook a comunei Răchiteni.

Încă de la începutul mandatului de primar, Doboș Petre a inițiat mai multe proiecte de dezvoltare a comunei Răchiteni, printre cele principale regăsindu-se și construirea Dispensarului Medical, lucrare începută din luna iulie 2019 și mult așteptată de locuitorii comunei.