Curg petițiile anti USR la Timișoara

0
210

Curg petițiile anti USR la Timișoara! Cetățenii cer demisia Anei Munteanu din funcția de consilier local și interzicerea în orice funcție publică.

Cerem demisia acestei persoane Ana Munteanu din funcția de consilier USR și interzicerea în orice  funcție publică daunând grav sănătății tuturor cetățenilor României! Horeca este momentul tău de Glorie acum!”, se arată în petiția online.

https://www.petitieonline.com/demisia_ana_munteanu_consilier_usr_timisoara

Potrivit ObservatordeTimiș.ro, Ana Munteanu a intrat în atenția publică după episodul de sâmbătă după- amiază. Ea a mers însoțită de un jandarm într-un restaurant din Timişoara pentru a arăta că locația nu respectă regulile şi cu oraşul în carantină primeşte clienţi pe bază de rezervare. Consiliera a recunoscut că persoanele care au făcut rezervarea erau „sub acoperire” și că ea îi cunoștea. Ana Munteanu a intrat în restaurant alături de jandarmi pentru a se asigura că cei patru “figuranți” nu vor fi amendați.

Nici primarul Timișoarei, Dominic Fritz, nu a scăpat de furia cetățenilor. De câteva zile pe Facebook circulă o petiție de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum a demiterii primarului Dominic Fritz. Sunt 800 de persoane care au semnat această petiție, însă e nevoie de 25% dintre locuitorii orașului cu drept de vot.

https://www.openpetition.eu/ro/petition/online/referendum-demitere-primar-timisoara?fbclid=IwAR1UuxiEYTMQjuTa7Hin4ewuH0zMNCfycSbkIvJ0M2XT9NnLLUUB3gV_wSY.