Cu cine va eșua PSD la Primăria Iași: Camelia Gavrilă, deputatul oportunist care a votat împotriva Autostrăzii A8!

0
2531

Camelia Gavrilă, deputatul care în 2018 a votat împotriva Autostrăzii A8, alături de colegii de breaslă Vasile Câtea și Vasile Axinte, este persoana de sacrificiu pe care PSD o aruncă în bătălia electorală pentru Primăria Iași. Un personaj oportunist, fosta șefă a ISJ Iași, a dat votul decisiv, în urmă cu doi ani, în Camera Deputaților, pe proiectul de construcție a Autostrăzii A8, tergiversând, împreună cu toată camarila PSD, acest important obiectiv pentru dezvoltarea Moldovei. În anul 2016, când Gavrilă conducea ISJ, instituția a fost amendată de CNCD pentru segregarea rasială a copiilor de etnie romă.

Ca să își spele păcatele, Camelia Gavrilă agasează ieșenii prin intermediul presei locale cu comunicate sforăitoare dar plătite, fără început, fără niciun mesaj concret, că doar așa mai pomenește cineva numele ei.

Până mai ieri, candidatul PSD la Primăria Iași a fost eurodeputatul Tudor Ciuhodaru, pe care sondajele îl dădeau perdant cu certitudine. Nici Camelia Gavrilă nu poate emite pretenții, întrucât PSD Iași, prin gafele repetate ale lui Maricel Popa și o filială municipală slabă, va avea un eșec lamentabil, atât în județ, cât și pe municipiu.