Demolarea Stadionului Steaua se va petrece fără ca momentul să fie marcat, aşa cum se obişnuieşte, de un eveniment în cadrul căruia suporterii echipei să îşi poată lua rămas-bun. Cristian Cîrlan, directorul Departamentului de Marketing al Stelei, a spus la ProSport Live că lipsa autorizaţiilor împiedică organizarea unui astfel de eveniment.

Nu se poate organiza un eveniment înaintea demolării. Stadionul nu îndeplineşte condiţiile necesare. Pentru a organiza orice eveniment e nevoie de avize, dar nu se pot obţine. Nu doar suporterii doreau, ci şi noi. S-au degajat multe dintre bunurile care nu ne aparţineau, stadionul e predat către CNI, săptămâna trecută a fost stabilită firma care se va ocpua de demolare şi va începe procesul, dar nu ştim o dată concretă, a spus Cîrlan.

Oficialul CSA a explicat faptul că niciun obiect de pe actualul stadion nu poate fi cedat sau valorificat: Nici scaunele nu se valorifica de către clubul Steaua. Şi noi ne doream ca suporterii care au fost zeci de ani aici să-şi păstreze locul pe care a stat, dar există reglementări, reguli.