Costel Alexe: „Suntem alături de fiecare român și interesul nostru este să protejăm micile afaceri din satul românesc!”

0
353

Partidul Național Liberal a comunicat sâmbătă că „Guvernul lucrează ȋn parteneriat cu autorităţile locale pentru ca producătorii locali să ȋşi poată vinde produsele, iar oamenii să le poată cumpăra ȋn continuare. În acelaşi timp, premierul le-a solicitat reprezentanţilor autorităţilor locale să comunice ȋn detaliu şi din timp măsurile adoptate ȋn combaterea pandemiei pentru ca producătorii să-şi poată adapta activitatea”, iar Prim-Ministrul Ludovic Orban a discutat telefonic cu reprezentanţi ai autorităţilor locale pentru găsirea soluţiilor de protejare a producătorilor autohtoni ȋn contextul ȋnchiderii temporare a pieţelor care nu sunt ȋn aer liber.

La nivelul județului nostru, Președintele Consiliului Județean Iași a început deja demersurile necesare pentru identificarea acestor soluții. Astfel că duminică dimineață Costel Alexe împreună cu Liviu Bulgaru și reprezentanții administrațiilor locale din Popricani, Vlădeni și Tigănași au efectuat o vizită de lucru la târgul de la Cîrniceni.

„Suntem alături de fiecare român și interesul nostru este să protejăm micile afaceri din satul românesc!” – Costel Alexe

Aceștia au discutat cu cetățenii și producătorii locali despre problemele cu care se confruntă și i-au asigurat că „atât Consiliul Județean Iași, cât și Guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, sunt parteneri pe care se pot baza în această perioadă grea de pandemie” – a scris Costel Alexe într-o postare pe pagina sa de facebook.