Costel Alexe, Ministrul Mediului: Avem ocazia să arătăm că în Iași este un electorat de dreapta, puternic și determinat

0
97

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și Președintele PNL Iași a transmis ieșenilor un ultim mesaj electoral din aceasta campanie a alegerilor prezidențiale, invitându-i pe aceștia să voteze duminică pentru România, dar mai ales pentru orașul nostru, pentru Iași.

„Avem o șansă istorică: cu un Președinte liberal, cu un Guvern PNL, cu voci puternice în executiv și în administrația locală putem repara nedreptățile guvernărilor trecute și schimba în bine fața Iașului și a Moldovei. Pe 24 noiembrie, alegând Klaus Iohannis, avem ocazia să demonstrăm că în Iași și în Moldova este un electorat de dreapta, puternic, determinat și deloc neglijabil! O prezență crescută la vot înseamnă o voce solidă și puternică pentru cauza Iașului și a Moldovei la București!

Dragi ieșeni, dragi moldoveni,

Pe 24 noiembrie vă invit să fiți alături de Klaus Iohannis, să ieșiți la vot și să le arătăm tuturor că în #RomâniaNormală, Iașul și Moldova Contează!”

Totodată, Ministrul ieșean îi invită pe toți cetățenii să devină o voce pentru democrație și să voteze la aceste alegeri extrem de importante pentru viitorul României.