Costel Alexe, explicații despre sabotarea spitalului COVID-19 de către PSD

0
1539

În urma vizitei pe care Ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a efectuat-o la Lețcani împreună cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prefectul județului Iași, Marian Grigoraș, și liderul consilierilor PNL din Consiliul Județean Iași, Romeo Vatră, acesta a constatat că PSD a sabotat spitalul COVID-19.

“Este cea mai pură dovadă că este sabotat actul medical, este un atac la siguranța sistemului medical, este în mod intenționat oprit, sabotat, îngreunat, tergiversat!

Totul este o farsă de proporții. Este cea mai mare minciună din lumea medicală ieșeană din 1990 până astăzi. Mergeți să vedeți cum arată aceste containere!” – spune Costel Alexe.

Ministrul mai explică și cum este realizat acest act de sabatoj, mai exact, prin două mari metode:
1) valul negaționist întreținut de vectori de opinie din zona PSD:
2) prin decizii instituționale menite să îngreuneze situația din spitale și să crească numărul de infectări.

“Este un eșec de proporții, este un caz emblematic de fraudă și sabotaj, un amestec de fraudă, de incompetență, de rea voință, de sabotaj și în final de atac la siguranța populației” – mai precizează Costel Alexe.

Acesta menționează că s-ar fi plătit 13,2 milioane de euro (10 milioane de euro CJ Iași și 3,2 milioane de euro CJ Neamț), în condițiile în care spitalul COVID realizat de asociația „Dăruiește viața” din curtea spitalului Elias a costat doar 2 milioane de euro, spital care este de marți funcțional. Sitiația este cu atât mai revoltătoarr, cu cât spitalul realizat de “Dăruiește viață” are teoretic jumătate din paturile acestuia de la Lețcani.

În încheiere, ministrul Costel Alexe afirmă: “Spitalul modular de la Lețcani nu există, este un sabotaj pe care nici liderii PSD nu îl mai pot nega, mesajele și acțiunile lor sunt astăzi criminale, ele se contorizează în numărul de morți de Covid 19. Iar Maricel Popa este parte a acestui grup infracțional!”.