Costel Alexe: „Eu am ales să mă întorc acasă pentru ca, în acești primi 4 ani, să aducem în județul nostru tot ceea ce s-a promis în ultimii 10-20 de ani și s-a uitat a se mai face”

0
453

În data de 20 septembrie a avut loc la Iași un eveniment la care au luat parte numeroși membri ai executivului României, incluisiv Prim-ministrul României, dl Ludovic Orban.

„E timpul Iașului” a fost o dezbatere organizată de Partidul Național Liberal, al cărui scop a fost analizarea perspectivelor de dezvoltare ale județului.

În cadrul acesteea, Costel Alexe, actual ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, președinte al filialei judeșene PNL Iași, dar și actual candidat pentru Președinția Consiliului Județean Iași, a ținut un discurs motivant despre importanța creării unei echipe care să se lupte pentru interesele Iașului: „a venit momentul în 2020 ca împreună, să facem echipă cu ieșenii, cu toți cei de la București și Bruxelles, să dăm o șansă județului nostru și, mai ales, regiunii Moldovei” – le-a transmis acesta colegilor săi de partid.

De asemenea, Costel Alexe a mărturisit:

„Eu am ales să mă întorc acasă pentru ca, în acești primi 4 ani, să aducem în județul nostru tot ceea ce s-a promis în ultimii 10-20 de ani și s-a uitat a se mai face. Practic, astăzi suntem în același stadiu ca în ultimii 4 ani, ca în ultimii 8 ani, suntem nevoiți să venim după Partidul Social-Democrat și să o luăm de la capăt cu autostrada. Am fost nevoiți să o luăm de la capăt cu spitalul regional de urgență, cu centura ocolitoare a municipiului Iași, cu toate proiectele importante care pot să genereze dezvoltare județului nostru. În acești 16 ani de zile de când sunt membru al Partidului Național Liberal, prin toate demnitățile publice prin care am trecut, am fost onest, de bună credință, determinat și, mai ales, am făcut cinste instituțiilor sau funcțiilor în care am fost numit sau ales. Vreau să cred că în acești patru ani, împreună cu Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași, colegul nostru, prietenul meu, vom reuși să facem o echipă care va arăta tuturor ieșenilor că, după atâția ani de lupte interminabile, ne-am dat mâna și vom face echipă împreună, să dezvoltăm acest județ”.