Constantin Serban (PNL): “Ne propunem ca, din prima zi de guverare liberală, să dezvoltăm investiţiile pentru a crea noi locuri de muncă”

0
179

Constantin Şerban, consilier judeţean PNL, a declarat, în cadrul unei emisiuni locale, că noul guvern liberal va lua toate măsurile necesare pentru crearea locurilor de muncă şi dezvoltarea investiţiilor, astfel încât tinerii plecaţi peste hotare să aibă locuri de muncă în România. De asemenea, consilierul judeţean a vorbit şi despre şansele preşedintelui Klaus Iohannis în lupta pentru un nou mandat:

Realizările preşedintelui României în mandatul său confirmă că este un cadidat redutabil, ancorat în realităţile României de astăzi, în realităţile României viitoare, este un preşedinte respectat la nivelul Uniunii Europene şi având aceste atuuri, îşi doreşte o Românie normală.

În pofida unui mandat în care a fost nevoit să lucreze cu un guvern PSD, domnul preşedinte Iohannis a arătat că respectă Constituţia şi respectă algoritmul din Parlament, cu toate că avea motive ca ultima oară să nu mai numească un premier din partea social-democraţilor.

În momentul în care PSD, de la primile luni de la intrarea la guvernare, a dus o luptă aprigă să încalce Constituţia în picioare, preşedintele a luptat singur împotriva acestui asalt pe justiţie.

Să nu uităm că preşedintele a fost primar al municipiului Sibiu, din care a făcut o perlă a Europei. Este un preşedinte respectat în lume şi de a cărui voce se ţine cont.

Prea mulţi tineri şi specialişti au luat calea străinătăţii. Noi ne propunem ca, din prima zi de guverare liberală, să luăm măsurile cele mai bune, să dezvoltăm investiţiile pentru a crea noi locuri de muncă şi pentru a opri acest exod. Ne dorim să câştigăm pas cu pas alegerile prezidenţiale, alegerile locale şi, cel mai important, alegerile parlamentare, moment în care vom da acestei ţări un guvern PNL pe un mandat de patru ani, cu posibilitatea desfăşurării un program de guvernare pentru români.