Consilier județean repetent, cu 11 clase! Lăcrămioara Ursu de la PSD Iași a depus ieri jurământul!

0
1340

PSD Iași a livrat un consilier județean repetent, în clasa a 11, anul acesta! La vârsta de 15 ani, Lăcrămioara Ursu a absolvit clasa a 9a la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, specializarea ”mecanic”, după care a renunțat la școală. Anul acesta, la 45 de ani, a rămas repetentă în clasa a 11a la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” din municipiul Iași.

Potrivit unei adrese remisă presei de unitatea de învățământ, Lăcrămioara Ursu a rămas repetentă deoarece nu s-a mai prezentat să-și încheie situația școlară. Instituția de învățămant a mai transmis că Lăcrămioara Ursu s-a înscris în anul școlar 2018-2019 în clasa a Xa seral pe baza unei foi matricole din anul școlar 1989-1990. 

În anul 2018 , la vârsta de 43 de ani s-a gândit că ar fi bine să termine măcar liceul dar între timp a fost angajată de Maricel Popa pe un post de consilier personal pentru problemele rromilor pe o leafă de încadrare de 5.570 lei.

Reamintim că Lăcrămioara Ursu a înlocuit-o pe listă pe Mihaela Ivancia, cadru universitar și prodecan la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad din Iași”.