Circa 2,2 miliarde de lei au ajuns la firmele din HORECA afectate de restricțiile COVID-19

0
531

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, spune că, în total, s-au achitat aproape 2,2 miliarde de lei pentru a ajuta firmele din HORECA afectate de restricțiile pandemiei.

În total, s-au achitat aproape 2,2 miliarde de lei; primul miliard în decembrie, reprezentând o prorată de 47%, iar diferența în ultima săptămână, reprezentând 53%.

Menționez și alte două măsuri pe care le-am luat în sprijinul mediului de afaceri și care sunt în funcțiune. Este vorba despre reluarea celor două programe de promovare externă, însemnând participarea la târgurile internaționale cu standuri de țară, în care agenții economici pot participa cu standuri proprii.” – a declarat Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Anul acesta, ministerul Antreprenoriatului și Turismului dorește ca alte 10 programe să vină în sprijinul mediului de afaceri, fie că discutăm de firme aflate la început de drum sau mai vechi, granturi sau acordarea de credite cu dobândă subvenţionată.

Mai multe detalii pot fi consultate AICI.