Cine sunt elevii din Iași care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2021

0
614

Iaşul are cu cine se mândri, scrie bzi.ro. Ei sunt cei 7 elevi care au obţinut 10 pe linie la examenul maturităţii: Răzvan Iulian Mogâldeaţa, Alexia Carson, Ilinca Lazăr, Iustina Mădălina Răileanu, Alina Vițel, Miruna Savin şi Lavinia Maria Comandaru.

Cei şapte elevi care au obţinut media 10 la BAC 2021 sunt de la Colegiul Naţional Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi, Colegiul Naţional „Emil Racoviţa” Iaşi şi Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iaşi.

Rezultatele de la BAC 2021 au fost afișate la avizierele liceelor, pe site-ul bacalaureat.edu.ro și pot fi accesate în cadrul articolului. Puteți vedea primele rezultate de la Bacalaureat 2021, cele dinaintea contestațiilor. Rezultatele sunt anonimizate: în locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl știu doar absolventul de liceu care a susținut examenul și profesorii din școală.

Notele de la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni la ora 10:00. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, pe 9 iulie.

Prima reacție a decariștilor ieșeni, după ce au obținut media 10 la BAC 2021

„Pot spune că liceul a reprezentat o etapă extrem de importantă în maturizarea mea, iar bacalaureatul a dus la definitivarea acestei experiențe. Am avut parte de un colectiv minunat și de profesori care mereu ne-au stimulat să fim cea mai bună versiune a noastră. Consider că am făcut cea mai bună alegere atunci cănd am ales acest liceu, deși voi urma o cu totul altă specializare. Nu mă aşteptam la această medie, dar pot spune că tot efortul a meritat pe deplin”, a transmis eleva Lavinia Maria Comandaru.

Bacalaureatul nu este doar un simplu examen, ci reprezintă într-adevăr examenul maturității. Este momentul în care trebuie să ne detașăm de emoții și griji, astfel încât să rămânem focusați pe obiectivul nostru principal. Pentru mine Bacalaureatul a însemnat emoții, pregătire intensă, dar și nostalgie, deoarece se încheie o etapă unică în viață, liceul. Datorită profesorilor am reușit această performanță, iar în acest mod doresc să le transmit mulțumirile și recunoștința pe care le-o port pentru ajutorul și încurajările acordate. Sfatul meu pentru viitorii elevi ce vor susține acest examen este de a se pregăti din timp și de a-l considera ca pe un moment oportun ce deschide noi căi către următoarea etapă a vieții. Eforturile mele s-au canalizat asupra obținerii notei maxime, însă consider că experiența este mult mai importantă și relevantă”, a transmis elevul Răzvan Iulian Mogîldeaţă.