AUDIO Şantaj grosolan făcut de viceprimarul USR-PLUS al Timişoarei în numele lui Dominic Fritz

0
322

Directorul Direcţiei Generale Drumuri, Poduri, Parcaje şi Reţele Utilitare din cadrul Primăriei Timişoara, Culiţă Chiş, a fost şantajat de viceprimarul Ruben Laţcău (USR PLUS) să îşi dea demisia din funcţie, în caz contrar va exista un ”conflict deschis” girat de primarul Dominic Fritz, după cum rezultă într-o înregistrare apărută în presă.

Site-ul Vocea Timişului a publicat o înregistrare în care Ruben Laţcău îl ameninţă pe Culiţă Chiş, iar la un moment dat îi spune: ”Dacă intrăm într-un conflict deschis, să ştiţi că eu mă bucur. Eu mă bucur că-mi dă domnul Fritz liber ca să intru într-un conflict deschis cu dumneavoastră”.

Potrivit News.ro, în urma publicării înregistrării convorbirii dintre cei doi, viceprimarul Ruben Laţcău nu a recunoscut acțiunile de șantaj și a explicat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că „înregistratul conversaţiilor profesionale” l-a şocat cel mai tare.

Viceprimarul șantajist afirmă că „o gaşcă de funcţionari fideli fostului primar umblă prin primărie şi în şedinţe cu microfoane si telefoane, poate-poate vor înregistra ceva ce scos din context să prezinte un avantaj”.