Aeroportul a inaugurat o cursă spre o destinație în premieră pentru Iași: Skiathos

0
676

Aeroportul Internațional Iași și Agenția de turism AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, au inaugurat în weekend primul zbor direct spre insula grecească Skiathos. Cursa spre noua destinație de vacanță este efectuată de compania TAROM și durează aproximativ o oră și 30 de minute, potrivit Apix.ro.

Zborul va fi operat cu o frecvență pe săptămână (sâmbăta), până pe data de 18.09.2021, astfel:

  • Skiathos – Iași: ora sosirii – 19:40, dar, din 26 iunie, ora va fi 12.55
  • Iași – Skiathos: ora decolării – 20:20, dar, din 26 iunie, ora va fi 13.40

„Sejururile în Skiathos cu charter avion din capitala Moldovei sunt o premieră pentru Aeroportul Iași. Acestea au tarife începând cu 199 Euro/persoană și includ: transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică”, spun reprezentanții Aeroportului.

Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și ape curate, peisajele spectaculoase și preparatele tradiționale. „Cu străzi înguste încântătoare, orașul Skiathos își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, taverne cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică occidentală și grecească”, se mai arată în oferta turistică prezentată de Aeroportul Iași.