Administratorul Public al Județului anunță că proiectul Iași Industrial Park intră în linie dreaptă – proiectul a fost blocat până acum din cauza administrației PSD care nu a mutat niște stâlpi

0
2011

Pentru a se asigura că termenul de 90 de zile stabilit prin contract va fi respectat, Admininistratorul Public al Județului Iași, Andrei Cazacu, a verificat stadiul lucrărilor de deviere a stâlpilor de medie tensiune pentru eliberarea amplasamentului parcului industrial de la Lețcani.

Proiectul a fost blocat pentru că PSD nu a mutat stâlpii

Luni de zile a fost blocată demararea proiectului parcului din cauza faptului că fosta administrație nu s-a ocupat de mutarea stâlpilor de medie tensiune de pe amplasament, lucrări pe care administrația liberală le-a deblocat în doar o lună jumătate de la preluarea mandatului” – a precizat acesta în cadrul unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Iașul nu mai poate aștepta! Suntem cel mai mare județ ca număr de locuitori, iar lipsa parcurilor industriale e o rușine națională. Acum că am obținut și 8 milioane de lei fonduri guvernamentale nerambursabile pentru Iași Industrial Park (Lețcani) intrăm în linie dreaptă cu demararea lucrărilor pentru realizării infrastructurii (clădire administrativă, drumuri interioare, platforme, împrejmuire, reţele şi relocări). Sub nicio formă nu vreau să mai stăm pe loc din motive atât de netemeinice precum câțiva stâlpi.” – a mai precizat Andrei Cazacu.