Acuzaţii grave: Directorul Tarom ar fi fost demis că nu a ţinut aeronavele la sol în ziua votului moţiunii. A fost vorba inclusiv de zborurile de la Iaşi

0
169

Printre demiterile de ultimă oră ale lui Răzvan Cuc, aflat în ultimul ceas de guvernare, s-a numărat directorul Tarom, Mădălina Mezei. Nici până la această dată nu au fost furnizate motivele demiterii acesteia, care a preluat frâiele companiei în urmă cu doar câteva luni însă surse din cadrul Tarom spun că aceasta ar fi fost sancţionată de PSD pentru că nu ar fi ţinut aeronavele la sol în ziua votului pe moţiunea de cenzură. Acuzaţiile vin din partea preşedintelui PNL şi noul priministrul desemnat, Ludovic Orban.

“Ceea ce face Cuc la Ministerul Trasporturilor este strigător la cer, demiteri de director care stârnesc multe dubii. Sunt foarte mulţi cei din Tarom care spun că demiterea directorului este legată de refuzul acesteia de a ţine avioanele la sol la moţiunea de cenzură. Motivul – să nu ajungă parlamentarii în timp pentru vot, fiind vorba de cursele de la Iaşi, Timişoara, Cluj, care aduceau peste 20 de parlamentari ai opoziţiei”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV.