Contractul de achiziție publică de execuție a lucrărilor pentru realizarea parcului industrial „Iași Industrial Park”, scos la licitație de CJ Iași

0
633

Consiliul Județean Iași a scos la licitație Contractul de achiziţie publică de execuție a lucrărilor pentru realizarea parcului industrial „IASI INDUSTRIAL PARK”, potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a instituției.

Procedura se derulează pe Siteul Electronic de Achiziții Publice.

  • Caietul de sarcini stabilește condițiile tehnice și de calitate pentru execuția lucrărilor de construcție, verificarea și recepția parcului industrial “IASI INDUSTRIAL PARK” pentru: clădire administrativă, drum și imprejmuire, amenajare teren și rețele utilități.
  • Termenul de execuție și predare a lucrării este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere.
  • Valoarea totala estimată a contractului este de 15.669.020,35 lei.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iunie 2021, ora 15:00.

Pentru orice companie care vrea sa investească în Iași, parcul industrial este locul firesc unde ar trebui să se așeze. În ceea ce privește parcurile industriale, am făcut progrese mari de la preluarea mandatului.
Am obținut 8 milioane de lei fonduri guvernamentale pentru parcul industrial de la Lețcani, iar astăzi am scos la licitație contractul de achiziție publică de execuție a lucrărilor de construcție, verificare și recepție a parcului industrial
« IASI INDUSTRIAL PARK » pentru: clădire administrativă, drum și împrejmuire, amenajare teren și rețele utilități”, a declarat președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.