Valea Lupului va avea o școală nouă!

0
217

Localitatea Valea Lupului va avea o nouă școală, potrivit anunțului făcut de primarul liberal Liviu Dulgheru în cadrul unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Vă anunț că urmează să înceapă lucrările la noua școală din Valea Lupului.
Oficial, contractul privind execuția lucrărilor a fost semnat. Așadar, în funcție de condițiile meteo, constructorul se va apuca de treabă!


Faptul că am reușit să aducem costurile lucrărilor la valorile actuale ale pieței a fost de bun augur pentru că am avut oferte. Astfel, apreciez că plenul Consiliului Local a considerat că e necesară suplimentarea bugetului, la acel moment, și a votat în favoarea propunerii mele.


Știm prea bine că, în sectorul construcții, totul s-a scumpit: materiale de construcție, mâna de lucru. Era nevoie să aducem costurile la valorile reale pentru a avea ofertanți interesați să execute lucrările fără
«să aducă bani de acasă » – a comunicat Liviu Dulgheru.

Acesta a mai precizat că școala nouă va fi o construcție modernă și solidă, care va avea tot ce este necesar pentru a le oferi o educație de calitate copiilor din Valea Lupului. De asemenea, criteriul după care a fost atribuit contractul de execuție a fost prețul cel mai mic.