Tineretul Național Liberal Iași a premiat tinerii ieșeni în cea de-a XI-a ediția a Galei Tinerilor Valori

0
440

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Tineretul Național Liberal Iași a organizat unul dintre cele mai de amploare evenimente locale dedicate tineretului din Iași – Gala Tinerelor Valori.

unul dintre cele mai de amploare evenimente locale dedicate tineretului din Iași – Gala Tinerelor Valori a adus în prim plan tineri talentați care s-au remarcat la nivel european, punând Iașul pe harta internațională, reprezentând cu succes comunitatea ieșeană peste granițe, în domenii precum artă, educație, sport, implicare socială, antreprenoriat.

Sub tema Iașul European, Gala Tinerelor Valori 2019 s-a conturat în jurul acțiunilor de impact internațional, pentru a pune în valoare tineretul ieșean și proiectele de succes, marcând totodată și preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Iată liste premianților din acest an:

Performanță în educație – Mihaela și Dorin Fiscuteanu;

Adevărat campion – Vlăduț Simionescu;

Voce românească în spațiul european – Daniela Maria Dumitru;

Antreprenor fantastic – Daniela Doroftea; 

Spirit artistic – Ana Hegyi;

Născut liber – Alex Luchici;

Tânăr artist european – David Alexandru;

Slujitorul binelui – Părintele Dan Damaschin.

Suntem bucuroși că am ajuns la cea de-a XI-a ediție a Galei Tinerelor Valori, iar alături de echipa TNL Iași reușim să îi premiem an de an pe tinerii care ne fac atât de mândri de performanțelor lor. Gala Tinerelor Valori e despre oameni şi despre puterea exemplului! Despre emoție şi recunoaşterea talentelor noastre ce construiesc Iaşul European! Tinerii ieșeni merită tot respectul nostru.” a declarat Marius Minea, consilier județean PNL Iași și Președinte al Tineretului Național Liberal Iași.

Alături de organizația de tineret, au fost prezenți importanți lideri liberali, precum Președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, domnii Siegfried Mureșan și Marin-Jean Marinescu, europarlamentari PNL, Marius Bodea, deputat și Iulia Scântei, senator.

Gala Tinerelor Valori înseamnă nu doar că noi premiem performanţa. Puterea exemplului personal este, în fiecare zi, o profesionalizare directă a clasei politice, fie că este dorită de actorii politici sau nu! Văd în fiecare zi în TNL Iași nu doar o organizaţie de partid, eu văd o pepinieră de lideri politici care cresc de la an la an şi care, mulţi din ei, o spun direct, vor ajunge să conducă destinele comunităţii locale şi ale României.” a declarat Costel Alexe, Președintele PNL Iași.