Sorin Năcuță, candidat PNL la Camera Deputaților: “Susținem proiectele comunității ieșene”

0
524

Pășcăneanul Sorin Năcuță, candidat pe loc eligibil la Camera Deputaților din partea PNL Iași, și-a manifestat susținerea pentru proiectele esențiale ale comunității ieșene. Acesta s-a deplasat în mai multe comune din Iași, pentru a discuta cu reprezentanții administrației locale.

“La invitația domnului Petru Burbulea, noul primar al Comunei Hălăucești, ne-am întâlnit la primarie, unde am discutat despre proiectele și oportunitățile de investiții. Iluminatul public eficient, reabilitarea Liceului ,,Bogdan Vodă”, sala de sport sunt proiecte pe ,,masa” Companiei Naționale de Investiții și își așteaptă rândul la finanțare. Cu sprijinul Consiliului Județean și cu stabilitatea economică asigurată de Guvernul liberal, toate aceste proiecte vor fi implementate cu siguranță, în acest mandat.”, a spus Sorin Năcuță.

O altă deplasare a avut loc în comuna Stolniceni-Prăjescu, unde Sorin Năcuță a dat asigurări că va sprijini în Parlament proiectele locale.

Am discutat cu aleșii comunei Stolniceni-Prăjescu despre ce proiecte majore au în vedere pentru următorul mandat și cum ar putea parlamentarii liberali să susțină aceste inițiative. Evident că nevoile cetățenilor vor deveni proiectele și interesul primarului și ale administrației locale. În toate localitățile comunei s-au făcut investiții importante, drumuri asfaltate, cămine, gradinițe, dar aproape toți cetățenii din comună, cu care ne-am întâlnit, și-ar dori să aibă utilități (apă, canalizare și gaz). Guvernul Orban a alocat sume importante pentru aceste proiecte și va aloca în continuare, dacă va primi investire și după 6 decembrie.“, a precizat Sorin Năcuță.