PNL face apel către parlamentarii ieşeni PSD-ALDE să voteze pentru moţiune

0
122

Deputaţii PNL Iaşi fac un apel public către parlamentarii PSD – ALDE din zona Moldovei să voteze moţiunea depusă împotrva “celei mai toxice guvernări”.

Astăzi se va vota în plenul Parlamentului moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.
Opoziția (PNL, USR și PMP), la care s-au alăturat UDMR, ProRomânia și 3 independenți, adună 211 voturi pentru votul moțiunii. Pentru a trece, este nevoie de 233 de voturi.

“Românii au rezonat cu proiectul de țară propus de președintele României, Klaus Iohannis și susținut de Partidul Național Liberal: o justiție liberă, independentă și cu persoane integre în viața publică! Aceasta este agenda publica, aceasta este agenda cetateanului: stabilitate economica, predictibiltiate, reconstruirea relatiilor cu partenerii internationali, atractivitate pentru investitorii interni si externi! Toate acestea nu se pot realiza avand in capul mesei acelasi guvern si aceeasi coalitie care acum 2 luni declara razboi total Uniunii Europene, investitorilor, bancilor, corporatiilor, societatii civile, antreprenorilor, clasei mijlocii! Este nevoie de alta abordare, de alta echipa guvernamentala! Fac un apel catre toti colegii parlamentari de Iasi si din Moldova ai PSD ALDE să înțeleagă ca astăzi este timpul sa se intoarca catre electorat, catre popor si sa voteze impotriva celei mai toxice si dezastruoase guvernari!”, a declarat Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi.

“Moțiunea va trece dacă parlamentari din PSD-ALDE vor înțelege că aceată catastrofă națională numită Dăncilă și Guvernul incompetent pe care îl conduce duc România în zid! Singurul mod în care voțiunea va trece va fi dacă măcar 5-10 parlamentari de la Putere vor alege interesul celor care i-au votat. Cei mai îndreptățiți să voteze această moțiune sunt parlamentarii PSD-ALDE de la Iași. Orașul și județul nostru au fost bătaia de joc a Guvernului care nu a făcut nimic pentru ca Spitalul Regional de Urgență să devină realitate, nu a făcut nimic pentru ca proiectul variantei ocolitoare a Municipiului să fie finalizat, nu a făcut nimic pentru ca lucrările la autostrada Unirii A8 să înceapă si nu a făcut nimic pentru ca Iașul să aibă stadion modern și sală Polivalentă”, a declarat deputatul PNL, Marius Bodea.