Peste 60 de miniștri schimbați de Dragnea în mai puțin de 2 ani

0
300

Ieri a avut loc o nouă ședință a Comitetului Executiv PSD, o ședință ce a avut ca principal punct pe ordinea de zi remanierea unor miniștri în urma unei evaluări prezentate de Viorica Dăncilă.

Ilan Laufer este noul Ministru al Dezvoltării. Acesta revine în echipa Guvernului PSD după ce a ocupat funcția de Ministru pentru Mediul de Afacere. Ilan Laufer vine în locul lui Paul Stănescu  și va conduce unul dintre cele mai importante ministere.

Niculae Bădălău, unul dintre cei mai controversați PSD-iști ai acestui an în urma scandalului creat pe fundalul jignirilor aduse diasporei, preia funcția de Ministru al Economiei.

Ieșeanul Petru Bogdan Cojocaru a fost remaniat în ședința de ieri, în locul lui la Ministerul Comunicațiilor fiind numit Alexandru Petrescu.

Actorul George Ivașcul este și el remaniat din funcția de Ministru al Culturii, Daniel Breaz fiind propus de PSD pentru a ocupa de acum înainte această funcție.

Ioana Bran, tânăra care la 32 de ani se poate mulțumi având în CV-ul său o funcție atât de importantă, a fost înlăturată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului. Constantin-Bogdan Matei îi preia mandatul prin decizia Comitetului Executiv PSD.

Ne întrebăm așadar, câte schimbări vor mai fi făcute, dacă în doar doi ani de zile au fost schimbați peste 60 de miniștri prin decizia celui care conduce România, Liviu Dragnea?