Liviu Brătescu (PNL): “Maricel Popa caută gloria personală, dar nu a făcut nimic pentru Iași”

0
257

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Liviu Brătescu, a avut o reacție acidă la adresa președintelui PSD Iași și Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, pe seama ultimelor informații ce vizează preluarea prin concesionare a Aeroportului Iași.

Maricel Popa este un personaj care nu doar că se face de râs și ne acoperă de ridicol pe noi, ieșenii, ci mai grav, lasă pustiu în urma sa. Sunt nenumărate exemplele în care am văzut ce înseamnă pentru el să administreze județul, dar unul dintre cele mai grave este cel privind aeroportul Iași. Și aici nici măcar nu mă refer la vreo legătură directă Iași-Nisa sau poate Tisa. Trebuie să ne gândim la aeroport este ceea ce repetă monoton cel care din păcate conduce acest județ, o formulă goală și care arată cât nu s-a gândit el până acum“, a spus Liviu Brătescu.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că Maricel Popa pretinde acum ca noul guvern să rezolve situația creată chiar de PSD.

“Cunoaștem cu toții că de când a ajuns în acest scaun prea mare pentru el, Popa este măcinat de ideea că proiectul de dezvoltare a aeroportului a aparținut PNL, căruia a încercat de fiecare dată să-i discrediteze inițiativele. Caută gloria personală, dar nu a făcut nimic pentru județ. Dar iată cum iese la iveală demagogia lui Maricel Popa, după ce ani la rând nu a ridicat un deget pentru autostradă, pentru spitalul regional etc., preferând poziția de obediență umilă față de cei din PSD, fie că vorbim de Dragnea, fie că vorbim de Dăncilă, acum are îndrăzneala să iasă în față pretinzând unui guvern abia instalat să rezolve situația pe care a creat-o neputința sa! Se vede că foamea de putere și dragostea pentru scaunul propriu au fost mai mari decât trebuințele județului Maricel Popa, ca reprezentant al celor care încă mai conduc Iașul, este pus pe blamarea altora, în timp ce din cauza sa situația aeroportului stagnează de atâta timp. Iar acum vine să se împăuneze cu ideile altora și să arunce vina către liberali. Ei bine, noi, liberalii ieșeni, alături de opinia publică, vom pune presiune pentru a împiedica vreun tun în privința aeroportului și să te lăsăm numai cu bâlbele tale. Iașul are nevoie de un aeroport dezvoltat și asta vom realiza, să fie clar, domnule Popa!”, a mai declarat Liviu Brătescu.