FOTO-VIDEO Drumul județean de la Țibănești, un dezastru. Primarul PSD a găsit “soluția” de manipulare

0
194

Drumul județean DJ 248 A, comuna Țibănești, Glodenii Gândului – Gârbești spre Țibana arată ca după bombardament. La trei ani de la scandalul juridic care a blocat acest drum, strarea lui a rămas aceeași. Consilierii județeni PNL îl somează pe Maricel Popa, președintele CJ Iași și promit că vor intensifica vizitele pe drumurile județene.

“DJ 248 A, comuna Țibănești, Glodenii Gândului – Gârbești spre Țibana. Cred că e un nume predestinat, după cum arată drumul. S-au oprit oamenii și au intrat în vorbă cu noi, disperați de faptul că nu s-au continuat lucrările la acest drum, după povestea cu iz penal între prim consilierul județean și drumar. Aici au ajuns patimile acestor locuitori, din cauza unui șef de județ lipsit de experiență. Trei ani de zile, din motive juridice, lucrările la drum au fost blocate”, a spus Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni PNL Iași.

În schimb, primarul comunei Țibănești, Aurica Cobuz, deja cunoscută pentru postările xenofobe de joasă speță la adresa președintelui României, în loc să facă lobby la șeful județului pentru reparații, a înfipt pe marginea drumului o pancartă prin care transmite că starea lui se datorează liberalilor.

“Bineînțeles, primarul PSD al comunei Țibănești, a găsit de cuviință să pună un panou prin care să acuze PNL de starea acestui drum. De unde și până unde? Nu ne surprinde această atitudine, ținând cont de acțiunile exotice ale acestui primar, care i-au adus faima chiar și la nivel național, nu în sensul pozitiv“, a mai precizat Romeo Vatră.

Gepostet von Romeo Vatra am Sonntag, 12. Januar 2020