Lucrările pe drumul judeţean Iaşi – Gropniţa, terminate pe jumătate cu fonduri de patru ori mai mari

0
1359

Reparaţiile pe DJ282 Iaşi – Breazu – Larga Jijia – Gropniţa au fost subiect de discuţie în plenul şedinţei Consiliului Judeţean. Opoziţia a ridicat o nouă problemă: lucrările s-au terminat la jumătatea drumului şi pe bani de patru ori mai mulţi decât anul trecut.

“L-am interpelat ieri pe directorul DJADP de ce nu s-a terminat de reparat tot drumul DJ282 Iasi – Breazu – LargaJijia – Gropnita. Lucrarile de plombare s-au oprit la jumatea drumului, chiar daca s-au cheltuit 1,2 milioane lei pentru 10.000 mp de plombe. Anul trecut s-a cheltuit o suma mult mai mica, de 300.000 lei, tot pentru 10.000 mp de plombe si tot în satul Iepureni s-au oprit lucrarile de reparatii. Am cerut justificari ieri, in sedinta de plen a Consiliului Judetean, de ce a costat anul acesta de patru ori mai mult costul plombarii pe metrul patrat si am cerut sa se faca drumul in continuare. Raspunsul primit a fost evaziv.
Iata ce se intampla sub conducerea PSD. Se fac licitatii la preturi preferentiale, de patru ori mai mari, si lucrari de mantuiala. Cu 1,2 milioane lei tot acest drum trebuia sa fie gata acum. Locuitorii din Movileni si Gropnita sunt condamnati sa circule prin gropi de Maricel Popa, care refuza sa termine de reparat drumul sub pretextul invocat ieri ca oricum DJ282 va fi reabilitat si nu se mai merita sa bage bani in reparatii”,
a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL.