Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi: Maricel Popa, artizanul falimentului unui judeţ

0
928

Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi:

Lipsit de calităţi politice şi manageriale, Maricel Popa a reuşit, în trei ani, să izoleze Iaşul de restul ţării şi, mai important, să rupă judeţul de conductele financiare care să alimenteze marile proiecte. Niciodată Iaşul fost mai viciat la alocările bugetare pentru investiţii decât în tristul mandat al lui Maricel Popa, cocoţat în vârful judeţului pe valul unor promisiuni nesimţite pe care nici dânsul nu le mai crede! Ultima rectificare bugetară a arătat adevăratul potenţial al lui Maricel Popa: zero pentru Iaşi!

Cu opt parlamentari, trei miniştri şi o armată de secretari de stat din judeţ care s-au perindat la guvernare, Maricel Popa nu a avut capacitatea să aducă bunăstare ieşenilor, ba mai mult, a reuşit negativa performanţă să îşi bată joc chiar de primarii care l-au crezut şi susţinut orbeşte!

Dincolo de fotografiile de album pe care Maricel Popa le-a făcut la sediul Consiliului Judeţean alături de primarii care au obţinut fonduri în proiectele cu finanţare guvernamentală, constrânşi să semneze condica în biroul personal al prim-consilierului judeţean, acesta nu a avut niciun aport real în succesul acelor proiecte iar munca a aparţinut exclusiv administraţiilor locale!

Ieşenii nu sunt naivi, domnule Popa! V-aţi bătut joc de cel mai important pol de dezvoltare din Moldova, v-aţi umilit pe planul realizărilor în raport cu colegii dumneavoastră din celelalte componente ale Regiunii de Nord-Est, aţi pierdut controlul unor importante entităţi strategice în favoarea altor judeţe, aţi perdut contactul cu realitatea!