Ședință solemnă în Parlament cu ocazia Centenarului Marii Uniri

0
1011

Începând cu ora 14:00, la Parlament, se susține o ședință solemnă cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Președintele Klaus Iohannis fiind invitat pentru a ține un discurs parlamentariilor, dar și întregii țări.

Klaus Iohannis: ”Întrebarea este dacă politicienii vor continua să promită mult și să livreze puțin sau dacă vor avea curajul și responsabilitatea să pună bazele dezvoltării în cel de-al doilea Centenar. Nu dezonorați România. Nu puneți în joc sacrificiile românilor pentru care sunt cunoscuți în Uniunea Europeană, doar pentru a pune în vigoare legile justiției propuse de actualul Guvern”

Președintele țării a mai precizat că Centenarul Marii Uniri ne regăsește la o răscruce pentru destinul României, iar oamenii se așteaptă la o guvernare care să fie la înălțimea Centenarului Marii Uniri.

Călin Popescu, Președintele Senatului, Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților, Prim-ministrul Viorica Dăncilă, dar și custodele Coroanei Romane, MS Margareta, vor susține discursuri în cadrul acestei ședințe.