Oameni pentru patrimoniu! Institutul Național al Patrimoniului este în căutarea unui arhitect care să fie devină Şef Atelier de Proiectare

0
805

„Țară, țară, vrem oameni pentru patrimoniu!” – este apelul lansat de Institutul Național al Patrimoniului care este în căutarea unui Şef Atelier de Proiectare.

Mai exact, aceștia sunt în căutarea unui ahitect / o arhitectă pasionat/ă de restaurarea patrimoniului imobil care să-și dorescă să contribuie la mai binele acestuia din postura de Șef/ă Atelierul de Proiectare INP.

Prin “pasionat”, aceștia nu se gândesc doar la fluența “jonglatului” cu teoriile unor Brandi sau Choay, ci și la formalizarea interesului pentru monumente istorice sub forma unor atestări acordate de Ministerul Culturii (specialist sau expert cel puţin domeniul 1 – restaurare arhitectură şi specializarea D – şef de proiect de specialitate), la cunoașterea temeinică a legislației protejării patrimoniului cultural și la deținerea unui portofoliu relevant în domeniul proiectării pentru protejarea monumentelor istorice.

 Mai multe informații și cerințe pot fi consultate aici: https://bit.ly/3efvy28.

 Candidaturile sunt așteptate până pe 17 mai, ora 10:00.